Gå til innholdet

Anonymisert Anonymisert
E-post: 4642@increo.no Endre info

Bytt bilde

Hytteeieren

Jim Are og Grete Skogheim

Hytta (inntil videre)

Type: Egentilpasset miks av Smart 170 og Smart 128
Byggår: 2015
Beliggenhet: Troms
LES MER

Isolering

06. september 2015
10 av 12


3. august 2015

12. august 2015

12. august 2015

12. august 2015

Tilpasset stående isolasjon ut mot raft.

13. august. Yttervegger på hemsloftet ferdig isolert.

14. august. Påforing på taksperrer. Jeg tenker å lektre ned taket på midten slik at det blir ca 40-50 cm (eller det som er nødvindig) bredt flatt tak. Tanken er å felle inn noen spotter på hvert rom. Blir å gjøre det etter hvert. Hastverk er lastverk, heter det visstnok. Skulle gjøre dette så fort unna at jeg ikke tenkte på spikerslag til panel. Må derfor bruke ekstra tid på å skjære bort et stykke lekter, oppe og nede, for å lenge en langsgående til spikerslag :/

Må igjen påpeke hvor godt det er å ha venner og bekjente med verktøy som forenkler arbeidet. Fikk låne denne, kjøpte et par ruller med spiker, og påforingen tok sannsynligvis 1/3 av tiden det ville tatt å stå/sitte å hamre inn spiker.

14. august. I gang med isolering av taket. Gjorde ferdig hele taket på hemsloftet den 15. august. Gjenstår kun bak kneveggene.

Startet med å isolere et par vegger den 3. august. Etter det var det noen dager uten noen fremdrift da vi startet på ferien vår og fikk familiebesøk fra det store øst og vest-land. 12. august var det igjen full rulle. Passet bra med innearbeid da vi hadde noen dager med surt og kaldt vær.

Har isolert det meste som skal på plass før plasten legges på. Gjenstår isolering i taket fra kneveggene og ut. Grunnen til at det ikke ble gjort i samme slengen er at vi fikk et par uker med fantastisk fint sommervær og jeg begynte derfor ute med altan og trapp.